Om Center for Lean

Center For Lean er en kursusside der er etableret med det formål at give interesserede personer mulighed for at modtage kompetence opbyggende undervisning fra eksperter der til dagligt arbejder med implementeringen af effektivitetsprogrammer i danske organisationer.

Bag centerforlean.dk står Howbiz Management Consulting (Howbiz.dk) der gennem de sidste seks år har arbejdet som rådgivere for en lang række af landets mest succesfulde organisationer. Dine underviserer vil således besidde stor praktisk indsigt kombineret med en dyb teoretisk forståelse af hvordan organisationer kan effektiviseres.

Således har Howbiz altid været og er forsat involveret i forskning indenfor Lean. Hvis du ønsker at læse mere om teamet bag centerforlean.dk er du velkommen til at besøge Howbiz.dk, hvor du vil kunne finde endnu flere oplysninger.

Desuden er du også velkommen til at kontakte os på telefon 4261 6167.

Om underviserne

Det faste undervisningsteam består udelukkende af erfarne Lean Konsulenter, der både har arbejdet med Lean teoretisk og ikke mindst praktisk. Jacob Steendahl Nielsen, Pernille Krogh og Henrik Rasch give dig en udfordrende og struktureret undervisning med masser af praktiske eksempler fra både større og mindre danske organisationer

Jacob er Ph.d. i Operation Management (OM) fra Aalborg Universitet og Cand. Merc. i Organisation og Strategi. Udover sit daglige virke som Management Konsulent, så fungerer Jacob som Ekstern Associate professor ved Aarhus Universitet og som censor ved ingeniørstudierne på Syddansk Universitet.

Jacobs store erfaring med Lean gør ham til en effertragtet taler og underviser indenfor effektivisering. Jacob har således vundet en række “bedste foredrag awards” fra både DFK og Teknologisk Institet.

Pernille Krogh er en ambitiøs og vedholdende Lean-kvinde med stor erfaring i implementering af Lean kultur fra private virksomheder som Bombardier og Grundfos.

Med i bagagen har Pernille desuden en bred erhvervsmæssig erfaring indenfor indkøb, HR, produktionsledelse, kvalitetsstyring og projektledelse, der gør Pernille til en vellidt og attraktiv underviser og management konsulent.

Mark er uddannet Cand. Merc. fra Aalborg Universitet med speciale i Organisation og Strategi. Han er desuden uddannet indenfor Lean, Six Sigma, Business Strategy og Innovation.

Mark har erfaring fra Randers kommune, Knauf, Telenor, Loop, Nordiq, Skanderborg kommune og Ledernes kompetencecenter. Det gør ham til en inspirerende og eftertragtet management konsulent.

Henrik er uddannet Cand. Mag. fra Aalborg Universitet med speciale indenfor Strategisk Kommunikation og Organisation. Han er desuden uddannet indenfor Lean, Six Sigma, Business Strategy og Innovation.

Henrik har erfaring med både at implementere Lean og enkelte Lean-værktøjer i produktion, logistik og administration. I Henriks undervisning bliver der lagt vægt på at kombinere teori med praktiske eksempler, der gør deltagerne i stand til at overføre Lean direkte i egen hverdag.